Simona är mitt namn, kanske mest känd som Simona Photography.

"ATT ALLTING HÄNDER VID RÄTT TIDPUNKT OCH PÅ RÄTT STÄLLE ÄR EN ÖVERTYGELSE"

För många år sedan, som liten flicka, i hemlandet Litauen, slöt sig mina små längtande händer runt min första kamera "Smena", min bästa vän. Hon lärde mig förstå och känna hur mycket jag behövde veta om mig själv, för att fotografera och framkalla ett svartvitt foto på ett fotopapper.

 Minns mörkrummet med det svaga ljuset, dofterna från framkallningsvätskorna och bilden som magiskt framträdde på det blöta pappret. Att allting händer vid rätt tidpunkt och på rätt ställe är en övertygelse.  Ja, precis som fotograferingen kom in i mitt liv. När en människa möter mig genom kameran, i ett ögonblick av tillit, uppstår bilden, tiden stannar, i ett själarnas möte, bevarar ömsint varje känsla, blick och fåfäng slinga.

En leende kvinna, ett rödrosigt barn och en stolt pappas ansikte. Med klicket från slutaren, når bilden sin höjdpunkt, skapar fascination och ändlös lycka, med kärlek, passion och engagemang.

Låt oss tillsammans skapa ett underbart, minnesvärt ögonblick, med kärlek och passion för livet.

Simona
 

"Rekomenderar! Simona är väldigt trevlig och snäll person,som gör sitt jobb perfekt! vi är super nöjda med våra bilder!"